NEWPRO – Online Media Uitingen

Het grootste probleem binnen een organisatie is dat er niet voldoende tijd is om naar buiten te gaan met wat er precies gebeurt binnen het berijf. Vooral binnen MKB. denk bijv aan de ondernemer die met zijn handen en voeten in de klei staat en maximaal 5 regels op twitter op social media weet te zetten. Dit is wel degenen die de meeste binding heeft en precies weet way en waarom ie het doet, maar het ontbreekt aan tijd!

Organisaties helpen met podcasts en video om op die manier het gesprek gaande te houden met de partners , klanten en achterban van het bedrijf. Dit is een interessante manier om te laten zien dat het goed gaat met jouw organisatie en dat je de ruimte hebt om een platform te bieden aan je netwerk.


EVOWORKS – E-Commerce Marketing

In de rol van Commercieel Manager bij Evoworks ben ik mede-verantwoordelijk voor het versterken van de positie van de organisatie in de markt.

Het belangrijkste speerpunt is om vanuit handelsperspectief een flinke omzetgroei en rendementsverbetering te realiseren voor onze klanten. We bepalen gezamenlijk de online marketing strategie, wie welke marketingkanalen inzet en denken kritisch mee over de allocatie van marketingbudgetten. Ons team van ruim 30+ vakspecialisten zijn dagelijks druk bezig om succesvolle webshops nóg beter te laten renderen en zo het maximale resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.

★ Top 3 Emerce 100 (E-business bedrijven 2019)
★ Google Premier Partner
★ Accredited professional Bing Ads
★ Trusted Shops partner
★ Thuiswinkel Business Partner

Digitalovertones – Muziek Productie

SPOTIFY

DEEZER

ITUNES / APPLE MUSIC

https://www.youtube.com/digitalovertones