Mijn persoonlijke filosofie en missie

Het wordt vaak gevraagd; wat is je missie? Of wat doe je dagelijks? Ik zou dit graag willen uitdiepen op een manier waarmee u zich kunt identificeren. 

Een mission statement en een visie is iets waar je structureel op terug kunt komen. Wij, mensen, zijn verwerkingsmachines, we nemen kennis op en brengen deze tot actie, enz., hierdoor zijn we constant in ontwikkeling. 

Dus het doel van het schrijven van dit document is om na te denken over waar ik nu op professioneel niveau sta. En door dit te doen, geef ik me ook de verantwoordelijkheid om vaak terug te komen en na te denken. Nadenken over het verleden, het heden beschouwen en nadenken over de toekomst.

Missie

Mijn persoonlijke missie is het creëren van duurzame bedrijfsmodellen die de tand des tijds kunnen doorstaan ​​en tegelijkertijd gelijke kansen creëren voor alle mensen op aarde en daarbuiten.

Visie

Ondernemers, CEO’s en leidinggevenden komen bij mij voor advies over hoe ze hun organisatie of onderneming kunnen opbouwen of transformeren naar een duurzaam bedrijf.

Waardepropositie

We zullen het doel naar de tafel brengen. Gesteund met een strategie die is gebaseerd op menselijke kernwaarden. Hoge waarden vormen de kern van elk model dat we produceren. De adviseurs dragen allemaal deze kernwaarden uit en leven ze na. 

Doelgroep

Ondernemers en leidinggevenden die een sterk duurzaam bedrijf willen opbouwen. 

Strategie

De manier waarop we dit gaan realiseren is door de menselijke kernwaarden te implementeren in de kern van alles wat we doen. Elk bedrijf dat we bouwen, elke rol die we vervullen en elke stap die we zetten. Wees daarom een ​​levend en ademend voorbeeld van de ideale situatie.

Prioriteiten

De hoogste prioriteit is het creëren van BEWUSTZIJN. Bewustwording is de sleutel tot verandering en een belangrijke katalysator.  

Doelstellingen

We creëren bewustwording door cross-platform te communiceren over de successen die voortvloeien uit de implementatie van de kernideeën. Deze worden als vanzelfsprekend beschouwd en zullen gelijkgestemde professionals inspireren.

Cultuur 

We cultiveren een cultuur van ontwikkeling en groei. De cultuur is verdiept in de mensen die de kernwaarden naleven die aan de basis liggen van alles wat we doen. Door de kernwaarden na te leven, zal de cultuur gedijen op de natuurlijke wetten van duurzaamheid en vooruitgang. 

Waarden 

  • Leergierig → Altijd bereid om te leren en na te denken over wat er wordt geleerd.
  • Vriendelijkheid → Wees aardig. Luister en respecteer
  • Betrouwbaar → Betrouwbaar zijn creëert betrouwbaarheid (doe wat je belooft – vertel wat je doet)
  • Altijd bereid om te helpen → Een dienende leider zijn
  • analytisch, ordelijk en schoon → Rijk, gezond en wijs
  • Wijs → weloverwogen beslissingen nemen 
  • Trots → Wees oprecht trots van wat je doet
  • voorbeeldfunctie → Wees een voorbeeld voor toekomstige generaties
  • Leid intelligent en uitstekend → Wees vanzelfsprekend